One moment

Book your tour today: 085-4018272

De 5 beste safari bestemmingen van Zuid-Afrika

10 februari 2020

Zuid-Afrika is de wereld in een. Toch komen de meeste mensen naar Zuid-Afrika voor een eerste safari. We noemen de beste plekken voor je op:

 1. Kruger National Park
  Het grootste en bekendste wildpark van Zuid-Afrika is Kruger National Park. Je bent verzekerd van veel wilde dieren, het hele jaar door. Een combinatie met een privé reservaat is aan te raden voor het ultieme safari gevoel en minder toeristen. Lees meer over het Greater Kruger.

 2. Hluhluwe-Imfolozi
  Tussen Swaziland en St Lucia ligt Hluhluwe-Imfolozi. Makkelijk zelf te verkennen met eigen huurauto, veel rustiger dan het Krugerpark en schitterend heuvellandschap.

 3. iSimangaliso Wetland Park
  Op korte afstand van St Lucia ligt het iSimangaliso Wetland Park. Op weg naar een strand dag bij Cape Vidal rij je door dit park en kun je neushoorns, nijlpaarden en heel veel vogels spotten. 

 4. Addo Elephant Park
  Absoluut een bezoek waard wanneer je de Tuinroute verkent en van safari houdt! De grooste populatie wilde bosolifanten vind je hier maar je kunt er de Big 5 spotten!

 5. Madikwe Game Reserve
  Nabij de grens van Botswana ligt dit malaria vrije park. Vaak uit de route voor het traditionele Zuid-Afrika rondje maar absoluut een aanrader voor mensen die iets meer te besteden hebben en van de outback houden. We bieden geen groepsreizen aan die dit park bezoeken.African-Travels-kruger-park-safari-tremisana-1500-leeuw.jpg 

Meer informatie of reisadvies? Neem contact met ons op!