One moment

Book your tour today: 085-4018272

Waarom African Travels?

Meer dan 30 jaar in Afrika

African Travels wordt gerund door echte Afrika experts. William is geboren in Zimbabwe en groeide als zoon van een archeoloog op in de landen Zimbabwe, Botswana, Namibië en Zuid-Afrika. Later werkte hij jarenlang als reisleider van internationale groepsreizen waarbij hij dwars door Afrika reisde, van Istanbul naar Kaapstad en terug!
In 2005 liep hij Marijnke (Nederlandse) tegen het lijf bij de Victoria watervallen. Zij werkte in Lusaka voor de biologische landbouw. 
Nu vele jaren later runnen ze samen African Travels. Omdat ze in alle facetten van de toeristenbranche hebben gewerkt (reisleiders, lodge manager, gids, marketing, sales en nu als reisagent, en met het oog voor details en servicegerichtheid, hebben ze de perfecte bagage voor het runnen van African Travels. 
Kortom, vanuit de persoonlijke ervaring krijg je bij African Travels advies voor het vinden van een reis die bij je past! Van low budget tot meer luxe, voor African Travels is het belangrijk dat je aansluiting vindt bij de groep, je prettig voelt in de accommodaties en een reis vindt die binnen je budget past. We begrijpen dat het een once in a lifetime ervaring is. 

Geld als middel, impact als doel

Vind je het belangrijk om met jouw reis ook bij te dragen aan een duurzame ontwikkeling van Afrika terwijl je geniet van een onvergetelijk mooie reis? Wil jij de impact van je reis op de lokale bevolking, natuur en milieu zo klein mogelijk houden zonder in te leveren op de kwaliteit van je reis? Dan ben je bij African Travels aan het goede adres! African Travels is een Social Enterprise en heeft als doel reizen aan te bieden die verantwoord zijn. Wij geloven sterk in maatschappelijk verantwoord reizen en geven tips waar jij op kunt letten. Geen massa hotels maar kwaliteit en persoonlijke service staan bij ons voorop. Dat een kleinschalige reis niet duurder hoeft te zijn dan een reis van de massa tonen we graag aan!

Veilig op reis

Met African Travels ga je ook veilig op reis. We zijn 24/7 bereikbaar, we geven een goede voorbereiding en maken gebruik van lokaal goed opgeleide professionele reisleiders en gidsen. We geven altijd persoonlijk advies en begeleiding vanuit onze eigen ervaring. We werken samen met kleinschalige, betrouwbare partners in Afrika. Omdat we zelf een verleden hebben als reisleider en lodge managers kennen we sommige partners al heel veel jaar. We kiezen alle reizen zelf uit, ontmoeten onze partners regelmatig persoonlijk in Afrika of in Nederland, onze dienstverlening houden we zo persoonlijk mogelijk met korte lijntjes. Aan de hand van de persoon zullen we adviseren welke reis het beste bij je past zodat je niet voor teleurstellingen komt te staan. Sowieso werken we niet samen met grote corporaties waarbij je als reiziger maar een nummertje bent. Ons beleid is zo duurzaam mogelijk te ondernemen en dit door te trekken in de gehele bedrijfsvoering.

Wie reizen met African Travels?